In samenwerking met de Foundation for Natural Leadership organiseren wij in 2020 weer een Wilderness Leadership Trails, waarbij de natuur als spiegel en als leermeester dient. In de woorden van Herman Wijffels, lid van de Advisory Board: ‘The programme of the Foundation for Natural Leadership is one of the most profound tools for transformation that I have experienced in my career.’

ABRUZZO TRAIL OKTOBER 2020

Ook in 2020 voeren de FNL trails ons naar de wildernis dit keer naar Abruzzo van 30 september tot en met 4 oktober 2020.

Gezien de corona crisis komt er een nieuwe datum, naar verwachting voorjaar 2021, wordt vervolgd! 

Ben jij toe aan een volgende stap in je leiderschapsontwikkeling? Wil jij jouw potentieel krachtiger inzetten, in verbinding met jezelf en jouw omgeving? Neem dan deel aan één van de FNL trails die door Verbeelders van verandering gefaciliteerd worden. Een unieke ervaring in een unieke omgeving!

Deze leiderschapsprogramma's zijn volledig gericht op het ontwikkelen van je natuurlijke leiderschapsvaardigheden. Je keert terug naar de essentie, waarin de natuur het ritme bepaalt. Je wordt je bewust van de weg die je tot nu toe hebt bewandeld en verkent nieuwe richtingen. Welke bagage neem je mee en welke ballast laat je achter? Ga met ons mee op ontdekkingsreis naar jezelf!

TRAILSEEKERS