Ga met je management team op reis naar jullie leiderschap. Verbeelders van verandering gebruikt de natuur om leiderschap naar boven te halen. In verbinding staan met jezelf, met anderen en met wat jullie te doen staat, dat noemen we Natuurlijk Leiderschap. Alles hangt samen en die eenheid kunnen beleven, met alles wat jij en je team meebrengen, dat is waar dit programma zich op richt. Wij leren deelnemers om een intern leiderschapskompas te ontwikkelen waarmee je wendbaar bent en koers kunt houden, juist in complexe of hectische situaties.  

TOT2020 website horizontaal seizoenen.png

In je organisatie aan de slag

Wil jij met je management team aan de slag met het ontwikkelen van jullie leiderschap? Denk je dat het beter kan? Wil je dat avontuur vooral samen aangaan omdat je gelooft dat jullie dan ook samen sterk staan? Verbeelders van verandering biedt programma's op maat aan met vaste onderdelen waarvan we weten dat ze werken. Dat maakt het eenvoudig om snel aan de slag te gaan en toch precies te doen wat nodig is. 

Marie Louise van Mourik, bestuurder van Junis Kinderopvang: "Ongelooflijk hoeveel verbondenheid zo snel ontstaat, dit programma brengt onze hele organisatie naar the next level."  Zie www.ontdeknatuurlijkleiderschap.nl

Laat de tijd zijn werk doen

In deze programma's volgen we de seizoenen en laten we de tijd zijn werk doen. Juist eens een keer niet 3 dagen de hei op en dan het geleerde in de praktijk brengen, maar vertragen zodat kan groeien wat naar boven moet komen. De tijd nemen voor verdieping. Door een duidelijk programma met gezamenlijke bijeenkomsten per seizoen. Met een heldere visie op leiderschap. Met regelmatig individuele opdrachten en intervisie overleg in kleine reisgezelschappen. Zo werk je aan krachtige mensen, die sterke leiders zijn in succesvolle organisaties. 

Volg de seizoenen

De herfst is een tijd waarin de natuur zich terugtrekt in zichzelf. Omarm wie je bent en laat los wat niet meer nodig is. De winter staat voor uiterlijke rust en innerlijke groei. In de lente ontkiemen nieuwe ideeen en inzichten. Dat wat opkomt is echter nog kwetsbaar. Hoe bewaak je jouw grenzen? Stap naar buiten in het licht van de zomer: je weet wat bij jou hoort, vertrouwt op wat er is en maakt bewuste keuzes. Je hoeft niet alles alleen te kunnen en zo plant samenwerking zich voort.

Wil jij weten wat een Natuurlijk Leiderschap Programma voor jouw team kan betekenen? We laten het je graag ervaren.